Film Sunmak Bizim İşimiz Hoş Geldin!

Film veya Müzik Ara

Efsane Beşli filmini Türkçe Dublaj izle

film izle, online film izleme sitesi HD filmler bu sitede izlenir



rotg
-Efsane Beşli / Rise of the Guardians 2012 ABD / Türkçe DUBLAJ-
IMDB Puanı: 7.5/10
Tür: Animasyon, Macera, Aile
Yönetmen: Peter Ramsey
Senaryo: David Lindsay-Abaire
Seslendirme: Hugh Jackman,
Alec Baldwin, Isla Fisher
Chris Pine, Jude Law
Süre: 1 saat 37dakika
‘Kara’ ismiyle bilinen şeytani güç Pitch, dünyayı ele geçirmek ve bütün çocukların hayallerini çalmak için harekete geçer. Özel güçleri olan ölümsüz 5 kahraman ise dünyayı bu kötülükten uzak tutmak için güçlerini birleştirerek, büyük ve riskli bir maceraya girişecektir.
2013 yılında gösterime giren ve oldukça popüler bir animasyon haline gelen Efsane Beşli, Altın Küre Ödülllerine de aday olarak gösteriliyor. Ünlü isimlerin seslendirdiği ve macera dolu bu animasyon filmini filmizletir.com olarak sizlere sunuyor; iyi seyirler diyoruz.
Vkontakte Play’e basıp bir süre yüklenmesini bekleyin. Kesintisiz izleyebilir ve istediğiniz yerden başlatabilirsiniz.
NosVideo

NOSVIDEO SİTESİNDEN HIZLI İZLEMEK İÇİN BU YAZIYA TIKLAYINIZ.

Putlocker

PUTLOCKER SİTESİNDEN HIZLI İZLEMEK İÇİN BU YAZIYA TIKLAYINIZ.

Etiketler :

Efsane Beşli filmini Türkçe Dublaj izle putlocker izle,Efsane Beşli filmini Türkçe Dublaj izle videobb izle,Efsane Beşli filmini Türkçe Dublaj izle videozer izle, Efsane Beşli filmini Türkçe Dublaj izle sockshare izle, Efsane Beşli filmini Türkçe Dublaj izle indir, Efsane Beşli filmini Türkçe Dublaj izle online izle, Efsane Beşli filmini Türkçe Dublaj izle full izle, Efsane Beşli filmini Türkçe Dublaj izle bedava izle, Efsane Beşli filmini Türkçe Dublaj izle indirmeden izle, Efsane Beşli filmini Türkçe Dublaj izle direk izle, Efsane Beşli filmini Türkçe Dublaj izle seyret Efsane Beşli filmini Türkçe Dublaj izle baglanbize.com ,Efsane Beşli filmini Türkçe Dublaj izle indirmedenfilmizle.net Efsane Beşli filmini Türkçe Dublaj izle divx izle Efsane Beşli filmini Türkçe Dublaj izle sinema9.comEfsane Beşli filmini Türkçe Dublaj izle vizyonfilmizle.netEfsane Beşli filmini Türkçe Dublaj izle direkizle.net
Konuyu Paylaşın :

Yorum Gönder

YASAL DUYURU

SİTEDEKİ İÇERİKLER ÇEŞİTLİ SİTELERDEN ALINTI ALINMIŞTIR ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

bing

Your SEO optimized title page contents