Film Sunmak Bizim İşimiz Hoş Geldin!

Film veya Müzik Ara

Medyum / Red Lights filmini izle

film izle, online film izleme sitesi HD filmler bu sitede izlenir



medyum
-Medyum / Red Lights 2012 ABD / Türkçe DUBLAJ-
IMDB Puanı: 6.3/10
Tür: Dram, Gizem, Gerilim
Yönetmen: Rodrigo Cortés
Oyuncular: Robert De Niro,
Cillian Murphy, Sigourney Weaver,
Toby Jones, Elizabeth Olsen
Müzik: Víctor Reyes
Süre: 1 saat 53dk
Geçmişin en ünlü medyumlarından olan Simon Silver (Robert De Niro), 30 yıldır kayıplardadır ve ansızın tekrar ortaya çıkar. Bu durum bilim adamlarının araştırma konusu olur ve Simon’un popülaritesi katlanarak artar. Bütün bunların saçmalık ve kandırmaca olduğunu düşünen doktor Margaret Matheson (Sigourney Weaver ) ve onun genç asistanı Tom Buckley (Cillian Murphy), bu işin üzerine gidip, medyumun sahtekarlığını ortaya çıkartmakta kararlıdır.
Robert de Niro ve ünlü oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı film, bilim ve metafizik arasındaki farkları temel alıyor. Ortalama üzeri bir yapım olarak değerlendirilen ve ilginç konusuyla dikkat çeken filmi filmizletir.com olarak sizlere sunuyor; yorumlarınızı bekliyoruz.

NosVideo

NOSVIDEO SİTESİNDEN CD-1′i HIZLI İZLEMEK İÇİN BU YAZIYA TIKLAYINIZ.

NOSVIDEO SİTESİNDEN CD-2′yi HIZLI İZLEMEK İÇİN BU YAZIYA TIKLAYINIZ.

Putlocker

PUTLOCKER SİTESİNDEN CD-1′i HIZLI İZLEMEK İÇİN BU YAZIYA TIKLAYINIZ.

PUTLOCKER SİTESİNDEN CD-2′yi HIZLI İZLEMEK İÇİN BU YAZIYA TIKLAYINIZ.

Etiketler :

Medyum / Red Lights filmini izle putlocker izle,Medyum / Red Lights filmini izle videobb izle,Medyum / Red Lights filmini izle videozer izle, Medyum / Red Lights filmini izle sockshare izle, Medyum / Red Lights filmini izle indir, Medyum / Red Lights filmini izle online izle, Medyum / Red Lights filmini izle full izle, Medyum / Red Lights filmini izle bedava izle, Medyum / Red Lights filmini izle indirmeden izle, Medyum / Red Lights filmini izle direk izle, Medyum / Red Lights filmini izle seyret ,Medyum / Red Lights filmini izle baglanbize.com Medyum / Red Lights filmini izle indirmedenfilmizle.net Medyum / Red Lights filmini izle divx izle Medyum / Red Lights filmini izle sinema9.comMedyum / Red Lights filmini izle vizyonfilmizle.net,Medyum / Red Lights filmini izle direkizle.net
Konuyu Paylaşın :

+ yorum + 1 yorum

Yorum Gönder

YASAL DUYURU

SİTEDEKİ İÇERİKLER ÇEŞİTLİ SİTELERDEN ALINTI ALINMIŞTIR ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

bing

Your SEO optimized title page contents